GEZ ’t Joppe is in de zomer van 2013 opgericht. De afkorting GEZ staat voor Geïntegreerde Eerstelijns Zorg. Bij GEZ ’t Joppe zijn de volgende eerstelijns disciplines aangesloten: Huisartsenpraktijk ‘t Joppe, Fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde en Merenwijk Apotheken.

GEZ ’t Joppe levert met een aantal eerstelijns zorgverleners in de Merenwijk en daarbuiten zorg op maat voor mensen met een chronische aandoening zoals bijvoorbeeld Diabetes Mellitus type 2, COPD en cardiovasculair risicomanagement. Onze ambitie is om de kwaliteit van zorg te verhogen, de tevredenheid over de zorg te verbeteren en de zorgkosten op een maatschappelijk aanvaardbaar niveau te houden. We zetten ons in voor tevreden patiënten en gemotiveerde zorgverleners.

Naast de gebruikelijke controles bij de praktijkverpleegkundige en huisarts, krijgt u als patiënt een persoonlijk behandelplan. Belangrijk hierin is dat u zelf kunt meedenken over welke behandeldoelen u wilt bereiken. Ook wordt er verwezen naar de fysiotherapeut voor een éénmalig beweegadvies en zo nodig een beweegprogramma, naar de diëtiste voor voedingsadvies en naar de apotheek voor uitleg over medicatie en een medicatieoverzicht.

De zorgprogramma’s